Интерактивно обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
:

ПРОГРАМИ за деца и ученици от октомври до май

* За деца в предучилищна възраст. Happy Hearts е система предназначена за обучението по английски език за най-малките. Курсът помага на малчуганите по забавен и лесен начин да направят първите си стъпки в езика. Наша е грижата да развием желанието им да го изучават използвайки игровия елемент в обучението.

* За ученици от 1 до 4 клас. Учебната система е Fairyland, предназначена за обучение по английски език в начален курс. Целта ни е изграждането на езиковата грамотност на учениците. Развиват се четирите основни умения - слушане, четене, писане и говорене по много забавен и атрактивен начин.

* За ученици от 5 до 7 клас. Учебната система е Access е разработена съобразно възможностите и интересите на тийнейджърите. Стремежът е надграждането на четирите основни езикови умения да се съчетава със систематично усвояване на знания по граматика и лексика. С времето учениците увеличават своята увереност в боравенето с езика.

*
Занималния по английски език
.


ИНТЕНЗИВНИ ЕЗИКОВИ ПРОГРАМИ - ДИГИТАЛНО ОБУЧЕНИЕ

* Upstream е езикова система, разработена в съответствие със съвременните изисквания в чуждоезиковото обучение за студенти и работещи и отговаряща на потребностите от английски език в работата и ежедневието.

* Обучение по НЕМСКИ език. Подходящ за тези, които искат бързо и ефективно да усвоят езика. Възможност за увеличаване на речниковия запас с професионална насоченост, което ще ви направи по-уверени в реални ежедневни ситуации.

* КУРСОВЕ за начални компютърни умения за всички възрасти

* МУЗИКАЛНА ШКОЛА: 
                          Класове - ПИАНО и КИТАРА.
Индивидуално обучение по инструмент и солфеж.

* ДЕТСКА ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ "ЧИНКИТЕ"  За народно пеене с участия в концерти, фестивали и конкурси.

* АРТ ШКОЛА ЗА ДЕЦА, МАЙКИ И БАБИ. Групови занимания по декоративни изкуства и техники: стъклопис; рисуване върху текстил. Рисуване.

* Театрално студио "БАРБЕРИНИ" 

Летни занимания за деца и ученици